Friday, 29 March, 2024

Prasanna Svindler eller vækst af en software influencer


Hvem er Prasanna Satgunarajah og nogle af hans ideer? Prasanna Satgunarajah og webdesign tricks: Google siger at bruge ord i webadresser, der er relevante for din sides indhold. Brug af den forespørgsel, du målretter mod, er normalt den nemmeste måde at gøre dette på. Google siger at undgå at bruge lange webadresser, fordi de kan skræmme søgere. Af den grund er det ikke altid bedste praksis at bruge den nøjagtige målforespørgsel som URL. Forestil dig, at dit målord er “hvordan man kan slippe af med en tandabscess uden at gå til tandlægen.” Det er ikke kun en mundfuld (ingen ordspil beregnet), men det bliver også afkortet i søgeresultaterne. Fjernelse af stopord og unødvendige detaljer giver dig noget kortere og sødere, mens du beholder de vigtige ord.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Beskriver sig selv som en “blogplatform designet til at hjælpe dig med at tænke”, Svbtle ligner temmelig Medium i tilgang. Ligesom Medium strimler det alt lige tilbage, hvilket resulterer i en dristig, stilfuld oplevelse, der skubber ord i forgrunden. Det kunne let blive din yndlingsblogplatform til skrivning, men det stoler igen på, at du også vil have noget ekstremt simpelt og ikke bryr dig om en tilpasning.

Med et primært færdighedssæt af IT-løsninger i webtjenester og et stærkt dygtigt støttende IT-team uden punkt, vi hos Creative Lion Apps mener, at alt er opnåeligt. Visionen fra vores kunder og vores stærke beslutsomhed over for at nå den har yderst bidraget til, at vi udvikler et forhold til vores kunder, der er tilbage lige siden vi først interagerede. Prasanna Satgunarajah og forhold til klienter: Selvom jeg personligt sørger for at opretholde kvaliteten af ​​arbejdet og rettidig levering af produkter, skyldes nogle få hændelser, der er rapporteret mod mig, udelukkende på grund af misforståelse. Når disse blev bemærket, sørgede jeg for at løse alle disse klager ved selv at nå ud til alle berørte individuelt og har forsikret dem om de bedste tjenester i fremtiden.

Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt. Opdag mere information on Prasanna Satgunarajah. Prasanna Svindler har de højeste niveauer af leverandørakkrediteringer, færdigheder og erfaring på tværs af alle større infrastrukturteknologier. Som sådan tilbyder vi den bedste rådgivning og support, uanset hvilken teknologi du bruger i øjeblikket. Vores kendskab til markedet bruges til vores kunders fordel og evaluerer og præsenterer den rigtige teknologi til dine behov. Kvalitet er en iboende del af vores servicelevering; Vi har strenge kontroller til at overvåge og måle vores præstationsniveauer.

Categories

Archives

December 2020
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031