Friday, 19 April, 2024

Flert kontakt


Flertkontakt 2022? Postavite zdrave granice – čak i prije nego što se upoznate: Prirodno je flertovati putem poruka i razgovora u početnim fazama spoja. Na kraju krajeva, tražite romantičnu vezu! Međutim, ako vaš spoj prelazi granice i čini da se osjećate neugodno, ljubazno ih odmah obavijestite. Na primjer, ako unaprijede za koje se čini da su prerano previše, izrazite svoje osjećaje: “Zbog toga se osjećam neugodno, možemo li se odmaknuti od toga, molim te?” čitati ekstra detaljima oko free online dating hrvatska.

Nemojte… uzimati nekoga drugog zdravo za gotovo! Kao i vi, druga osoba pokušava izlaziti u teškim trenucima i ne želi da joj se vrijeme gubi, stoga budite pažljivi. Ako vam nešto nije u redu, budite iskreni i dajte priliku da oboje krenete dalje. Postavite zdrave granice. Oni koji osjećaju da daju više nego što primaju u spojevima i vezama, mogu imati poteškoća s postavljanjem zdravih granica. Moglo bi biti vrijeme da prvo poradite na sebi. Dostupna je mnoga pomoć, poput usluge Made My Date ‘Obuka za izlaske’, za postavljanje granica i pružanje alata koji će vam pomoći da poboljšate svoje izlaske.

Imate li bivšeg koji se godinama mota okolo ili jebenog dečka koji vam se petlja po glavi? Što je s onim ljudima kojima šaljete poruke kada se osjećate usamljeno ili dosadno ili za koje mislite da bi vas jednog dana mogli zanimati? Ove ljude nazivam “možda”: bivši, prethodni spojevi i “komplicirane” veze koje nisu uspjele prvi put, ali njihov broj držite u telefonu “za svaki slučaj” ili se nadate da će nešto biti promijeniti.

Izlasci bi trebali biti u tome da pronađete ono što želite, a ne da postanete ono što netko drugi želi. Nekima ćete se svidjeti, a nekima neće. Želi li netko nastaviti vezu ili drugi spoj s vama ili ne, nema veze s time koliko ste simpatični, ali to ima veze s kompatibilnošću. I mislim da se svi možemo složiti da postoji mnogo ljudi s kojima ne bismo imali ništa protiv da smo nekompatibilni. Dajte prioritet onome što želite od partnera tako što ćete napraviti popis kvaliteta ili vrijednosti o kojima se ne može pregovarati o kojima želite i spriječite sebe da se uhvatite u to kakva bi veza ili osoba mogla biti. Umjesto toga, zapitajte se uživate li istinski u svakoj osobi s kojom razgovarate i zaslužuje li vas ili ne.

Radite na svojoj prtljagi. Svatko ima nekoliko ogrebotina i ožiljaka od prethodnih iskustava koji se mogu uvući u njihov ljubavni život. Na primjer, možda vam roditelji nisu pokazivali dosljednu naklonost, a sada vam je potrebna dodatna potreba u odnosima. Ili vas je bivši varao, ostavljajući vam ozbiljne probleme s povjerenjem. Bez obzira na to koju prtljagu nosite uokolo, vrijeme je da kopate duboko i proradite kroz nju. Inače bi se moglo pokazati gotovo nemoguće imati zdrav odnos s nekim novim. Poanta? Očistite svoj um od “onog koji je pobjegao” i puno ćete lakše prepoznati nekoga sjajnog kad ga vidite. Bilo da to znači meditirati, raditi s terapeutom ili trenerom za izlaske, prakticirati brigu o sebi ili biti zauzet zdravim ometanjima, bit će mnogo veća vjerojatnost da ćete zaista postići svoje romantične ciljeve IRL, a ne samo u svom glava.

Moj moto je: dobivaš ono što trpiš. Dakle, jeste li spremni prihvatiti nekoga tko hoda po vama, ne poštuje vaše granice ili uzima od vas bez davanja zauzvrat? Očekujte više. Još bolje, poradite na uvjerenju da zaslužujete više i na taj način možete sve buduće partnere pozvati na odgovornost. Počnite tako što ćete napraviti popis svih vještina i pozitivnih kvaliteta koje možete donijeti na stol u vezi. Jeste li suosjećajni slušatelj? Velikodušan sa svojim vremenom? Imate izvrstan smisao za humor? Ako je potrebno, pitajte prijatelje za mišljenje o vašim najvećim prednostima. Nakon što sastavite svoj popis, čitajte ga svaki dan. Naposljetku, počet će tonuti u to da imate puno toga za ponuditi u vezi i stoga biste trebali biti samo s nekim tko ne samo da cijeni sve te kvalitete, već i ima puno za ponuditi zauzvrat.

Categories

Archives