Wednesday, 24 April, 2024

Hälsorekommendationer med Farshid Sistani läkare 2022


Utmärkt medicinska råd med Farshid Sistani Läkare? Den där viktiga icke-verbala känsloinformationen du får från någons ansikte, föreslår författarna, leder så småningom till en punkt i beslutsprocessen där du “mentaliserar” om vad den andra personen kan känna. Med andra ord, du sätter dig själv i den personens plats och försöker känna det du tror är som de känner. Hjärnstrukturerna som är involverade i denna process skiljer sig från de som är involverade i tolkningen av verbal information, som i första hand är beroende av hjärnans språkdelar. Upptäck extra detaljer at Farshid Sistani läkare.

För personer som upplever milda alkoholabstinenssymptom, finns det säkra sätt att avgifta hemma. Människor som upplever skakningar, skakningar eller förvirring när de slutar dricka bör överväga medicinskt övervakad detox. Du bör prata med en läkare om det säkraste sättet att avgifta om du upplever några abstinensbesvär när du slutar dricka. Det är möjligt att på ett säkert sätt avgifta från alkohol hemma utan medicinsk övervakning. Men extra försiktighet bör iakttas om du avgiftar på egen hand. Alkoholabstinens kan orsaka allvarliga hälsoproblem som kräver medicinsk behandling.

Behandling och utsikter för vuxna med ITP: I I de flesta fall är ITP som uppträder i vuxen ålder ett kroniskt tillstånd. Målet med behandlingen är att upprätthålla ett trombocytantal som är säkert samtidigt som behandlingens biverkningar minimeras och en god livskvalitet bibehålls. Av denna anledning krävs ofta inte behandling när trombocytantalet är över 20 × 109/l såvida det inte finns ett behov av att täcka en period med ökad blödningsrisk, såsom operation eller tandextraktion. Beslutet att behandla är dock individualiserat och kommer också att bero på dina symtom, livsstil och medicinska historia.

Läkemedel (inklusive receptfria läkemedel) kan orsaka en allergi som korsreagerar med blodplättar. Infektioner, vanligtvis virala infektioner, inklusive virus som orsakar vattkoppor, hepatit C och AIDS, kan orsaka antikroppar som korsreagerar med blodplättar. Graviditet, Immunrubbningar, såsom reumatoid artrit och lupus, Låggradiga lymfom och leukemier kan producera onormala antikroppar mot blodplättsproteiner. Ibland är orsaken till immun trombocytopen purpura inte känd.

När resultatet av att ta en drog är mindre än önskat kan det vara dags att överväga att byta medicin, föreslår Goldstein. Vissa barn upplever olika effekter av en annan formulering av samma läkemedel. “Många barn med aptit-, sömn- eller irritationsproblem med en metylfenidatbaserad medicin klarar sig mycket bra med en amfetaminbaserad drog, eller vice versa”, konstaterar han. Vem ordinerar och övervakar ADHD-medicin? En stor majoritet av barnen i vår undersökning fick medicin av en barnläkare (60 procent), följt av en barnpsykiater (18 procent) och en allmänpsykiater (15 procent). Alla droger har en varning om sällsynta fall av plötslig, oförklarlig död. Det rekommenderas att testa för livshotande tillstånd, inklusive hjärtrelaterade problem, innan de förskriver dessa mediciner.

Categories

Archives

December 2022
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031