Thursday, 28 March, 2024

Top rengøringsudbyder til boliger Sjælland


Bedst rengøringsudbyder Fyn? Hvor ofte det skal være er helt op til dig. Det vigtigste for os er bare, at vi giver dig mere tid i hverdagen, som du kan bruge på andre og mere fornøjelige aktiviteter. Vi pudser både ud og inde: Vil du gerne have det optimale ud af dine vinduer? Hvorfor så ikke få os til at pudse dem ude som inde? Om du ønsker at være hjemme, mens vi gør det, er helt op til dig. Uanset hvad sørger vi dog for, at vi efterlader dine indvendige og udvendige rammer, som da vi kom – dog med den forskel, at vinduerne er rene og flot pudsede. Læs ekstra detaljer at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Komplet udflytterservice: Ved booking af rengøring og en af nedenstående ydelser tilbyder vi 10% rabat på din samlede regning. Udflytterservice til private og erhverv Skal du i gang med en større udflytning? Eller blot en rengøring, gulvafslibning, maling eller handyman opgave? Hos udflytterservice råder vi over håndværkere i alle brancher og kan derfor hjælpe i alle aspekter af udflytningen fra start til slut. En større udflytning kræver en bred faglig ekspertise og et stort overblik. Det har vi, da vi er et erfarent team, som er i stand til at sætte det helt rigtige hold til din udflytning.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også. Så kontakt os gerne uanset behov. Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Rengøring er vigtig, uanset om der er tale om 20.000 m2 eller 25 m2. Vores opgave er blot at lytte til og forstå, hvad du som kunde ønsker og så levere netop dette. Alt håndværkerrengøring udføres i øvrigt med miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler, så både miljø og vores personale skånes. Det går ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er den samme. Den er blot med et større ansvar, så vi kan gøre rent med god samvittighed. Et byggeri kan tage en måned. Men det kan også tage nogle år. Hvornår der er brug for rengøring, kan derfor variere rigtig meget. Vi tilbyder heldigvis skræddersyet håndværker rengøring, som er tilrettelagt efter dine præmisser. Altså kan du få gjort rent, når det passer ind.

Vores virksomhedspolitik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed. Opdag mere information at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.

Categories

Archives